Szolgáltatások

Honlapok készítése
A megrendelő által összeállított megbízás alapján elkészítem egyedi, személyre, vagy szervezetedre szóló honlapod. A honlapkészítés során kiemelten foglalkozom az üzleti terved közös áttekintésével, tevékenységeid célcsoportjaira is fokozottan fókuszálok. Külön hangsúlyt fektetek arra is, hogy a honlap üzleti szempontból hogyan hasznosulhat a legoptimálisabban a számodra.

Digitális marketing
Vállalok olyan tartalmak elkészítését, amelyek elősegítik, hogy az adott témában a potenciális célcsoportod jobban megismerhessen és tevékenységeden keresztül felépíthess egy ismertségi rendszert.

Keresőoptimalizálás
A keresőoptimalizálásnak (SEO) az egyre élesedő piaci verseny egyre nagyobb keletje van. Egyre fontosabb, hogy vállalkozásod, szolgáltatásod a keresőmotorok számára könnyen feldolgozható legyen, és honlapod a találati listákban előkelő helyen szerepeljen. A keresőoptimalizálás ideális esetben minimum 6 hónapos együttműködést jelent, ez után jelentkeznek az első jelentősebb eredmények.

Oktatás
Az elmúlt években honlapok készítésével megszerzett szakmai tudásomat kiscsoportos tanfolyamok keretében tudom megosztani. Az oktatás témái a honlapfejlesztés, a digitális marketing, a civil szervezetek online és offline megjelenése mellett a közösségfejlesztés, szervezetfejlesztés, közösségi vállalkozás, fenntarthatóság területeit fedik le.

Rendezvényszervezés
A Mindenegyüttmegy Egyesület, amelynek 2017 óta tagja vagyok egyik fő profilja a rendezvényszervezés, amelyben én is részt veszek, ezért az itt szerzett tapasztalatok alapján saját megbízásokat is vállalok.

Kommunikáció
A vállalkozások, civil szervezetek egyik fontos célja, hogy üzenetük torzítatlanul eljusson a célcsoportjukhoz. A civil szervezeteknél különösen fontos a társadalmi hasznosság megjelenítése, a megszólítás. Részben forrásteremtés miatt, részben az önkéntesek bevonása miatt van erre szükség.